×
Terug naar vacatureoverzicht

InKleur-Resi

Kindertherapeut welkom

In het kort

Regio:
Limburg
Dienstverband:
Freelance / ZZP
Opleidingsniveau:
HBO, WO
Vakgebied:
Uitvoerend
Branche:
Jeugdhulpverlening
Postcode:
6591je
Plaats:
Gennep

Ben jij die enthousiaste collega die we zoeken?! Dan komen we graag met jou in gesprek!

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken en creatief denkende kindertherapeut, kinderpsycholoog of orthopedagoog die graag als zzp’er met ons samenwerkt voor de behandeling en begeleiding aan kinderen, jongeren en systemen. Een veelzijdige functie, voor minimaal 8 uur per week, waarbij je aan de slag gaat met begeleiding van zowel de kinderen als de ouders.

Onze missie is om het vertrouwen van kinderen en ouders te vergroten door hen inzicht in zichzelf te geven waardoor de eigen regie versterkt wordt en zij het stuur van hun eigen leven weer in handen krijgen.

 

Wat ga je doen?
In de functie van Kindertherapeut werk je vooral met kinderen van 4-18 jaar oud. Je bent verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van een kind en het systeem. Zo kijken we in overleg welke casuïstiek passend is bij jou en waar jij energie van krijgt. Je gaat zelfstandig aan de slag met verschillende casussen, die we in overleg bespreken. Er is zeker ook ruimte om aan te geven dat je een bepaalde casus niet ziet zitten. Wij vinden het belangrijk dat je werkt met die hulpvragen die bij jou passen en waar jij van gaat stralen en jij je comfortabel bij voelt. Hierbij werk je nauw samen met ons (Anneke en Resi) en is ieder bezig met zijn eigen expertise. Zo vullen we elkaar aan en zorgen we voor een succesvolle behandeling voor het kind en het gezin!

 

Wat voor casuïstiek? Denk bijvoorbeeld aan sociaal emotionele problematiek, angsten, emotieregulatie, traumaverwerking, HS, hoogbegaafdheid, autisme, prikkelverwerking, gedragsproblemen, rouwverwerking of kinderen die om een andere reden niet lekker in hun vel zitten.

Naar wie zijn we op zoek?

 • Je hebt een SKJ registratie als Kindertherapeut HBO of Orthopedagoog, Kinder-Psycholoog,
 • Je kan een of meerdere methodieken zelfstandig uitvoeren; CGT, ACT, EMDR, Speltherapie, Systeemtherapie, oplossingsgericht en activerend werken of integratieve therapie.
 • Je bent ingeschreven bij de KvK en werkt op ZZP basis, waarbij je minimaal 8 uur per week beschikbaar bent voor het uitvoeren van casussen. Dagen en tijden zijn zelf in te delen. Het aantal uur kan in overleg ook meer worden.
 • Je kunt goed zelfstandig een casus oppakken waar je affiniteit mee hebt.
 • Je hebt een proactieve houding en bent doortastend en creatief.
 • Je bent betrokken, empathisch, nieuwsgierig, respectvol en flexibel.
 • Je kan goed reflecteren op je eigen werk- en leerproces en stelt jezelf kritische vragen om het effect van de behandeling te blijven optimaliseren.

Wat wij bieden

 • Een praktijkruimte.
 • Een gezellige, warme werkplek met enthousiaste en betrokken collega’s om samen een plezierige werksfeer te creëren.
 • Wij bieden je sparring-momenten en geven je ten allen tijde de nodige begeleiding.
 • Wij zijn een kleine organisatie die passie en betrokkenheid hoog hebben staan. Daarnaast zijn we een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor InKleur-Resi dan kies je voor een platte organisatiestructuur, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.
 • Het uurtarief ligt tussen de €45,- en €55,- (HBO) en €60,- en70,- (WO) afhankelijk van je opleiding en werk-ervaring.

Word jij onze nieuwe collega?
Heb jij tijdens het lezen van de vacature een gevoel van ‘hier word ik blij van :)’, neem dan contact met ons op om kennis te maken of stuur ons je motivatiebrief! Wil je eerst meer informatie of een oriënterend gesprek?

 

Bel dan gerust met Resi Beelen 06-38821337 of Anneke Coolen- van Zutphen 06-16422145.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

 

www.inkleur-resi.nl

Solliciteren

Maak reCAPTCHA

In het kort

Regio:
Limburg
Dienstverband:
Freelance / ZZP
Opleidingsniveau:
HBO, WO
Vakgebied:
Uitvoerend
Branche:
Jeugdhulpverlening
Postcode:
6591je
Plaats:
Gennep